isracing i Motala 13 mars 2008

Övrigt

Bilder från Norrköpings Grand Prix 1987

1987 bodde jag i Norrköping och passade då på att titta på Norrköpings Grand Prix .Jag hade redan då med mig kameran på motortävlingar. Jag hade placerat mig i nedre högra hörnet på banskissen som finns bland bilderna.
Bilderna hittar ni här

Bilder från Autosport i Birmingham 2007

I Januari 2007 var jag tillsammans med min bror på en resa till England och den stora motorsportmässan Autosport i Birmingham. Där fanns allt från gocart till F1 bilar.  Klicka på länken nedan så hittar ni lite bilder därifrån.
Autosport i Birmingaham, England 13 januari 2007

Isracing i Motala 13 mars 2008

Jag besökte Motala Isstadion och tittade på isracing för första och hittills enda gången. Det var spännande och nervkittlande att se förarna fara fram på isen i full fart. Bland förarna som tävlande fanns Per-Olof “Posa” Serenius, vid tillfället 60 år gammal men det märktes inte. Före tävlingen uppvisningskörde Olle Åhnström, 89 på en isracingmaskin från 1968. Några resultat från tävlingen har jag tyvärr inte.
Bildgalleri Isracing i Motala 13 mars 2008

Nostalgiafton i Vadstena 19 juli 2017

Nostalgiafton i Vadsten har blivit omåttligt populära genom åren. Tusentals människor kommer från när och fjärran för att trivas tillsammans, lyssna på livemusik och titta på, eller visa upp, läckra, välhållna och vackra fordon. Det pågår varje onsdag hela sommaren med början i slutet av maj till augusti.Mina bilder är från onsdagen den 19 juli 2017. En fantastisk sommarkväll med solsken och underbar värme. Det var massor med besökare och många läckra bilar. Allt från 60-tals polisbilar till moderna sportbilar. Njut av bilderna.
Bildgalleri från Nostalgiafton i Vadstena.

Bilträff i Linköping 28 april 2018

Några bilder från bilträffen som Team Aggressive arrangerade vid Media Marks parkering i Linköping 28/4 – 2018. 
Bildgalleri från bilträffen i Linköping